Hotell & Boende Åland

Boende på Åland bekvämt vid havet

I vår hotelldel finns 7 enkelt inredda dubbelrum. För våra övernattande gäster och båtgäster finns tillgång till bastu.

En stund av skön vila….

Konferens i skärgårdsmiljö

Vi kan erbjuda Ert företags personal och kunder natursköna, ostörda och upplevelserika ramar för seminarier, konferenser och möten – skräddarsytt helt enligt Era önskemål.

Med flexibel möblering kan vi ta emot 14 personer. Vårt kreativa klimat samt möjligheter till bra aktiviteter ger oförglömliga minnen hos deltagarna.

Aktiviteter

Utsikten från stationens utsiktstorn med en höjd på 40 m erbjuder svindlande vackra vyer runt skärgården. Följ med på våra guidade utflykter i den karga men otroligt vackra och unika skärgården.

Prova fiskelyckan i våra fiskrika vatten. Spinnfiske efter speciellt abborre och gädda är värt att prova… Vi erbjuder också fiskeguider som tar dig till de rätta fiskeställena. För dig som inte vill fiska med spö kan vi erbjuda sikfiske med nät.

En underbar naturupplevelse få du när du vandrar på vår ca 5 km långa vandringsled. Under vandringen får du njuta av både härliga skogspartier och strandvyer.

På Bärö finns också en orienteringsbana som är lämplig för såväl nybörjare som mer avancerade orienterare. En upplevelse utöver det vanliga är vår sälsafari. En guide tar dig med ut på havet och med lite tur dyker sälarna upp alldeles nära båten.