Palvelut

Ravintola

Ravintola sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vain muutaman metrin päässä merenrannasta. Tuoretta kalaa on aina tarjolla paikallisten raaka-aineiden kera valmistettuna. Siika, ahven ja kylmäsavustettu lohi ovat erikoisuutemme.

Ravintolan sisällä on tilaa noin 30 hengelle ja ulkoterassille mahtuu 40 henkeä. Ravintolalla on täydet oikeudet.

Tilamme sopivat erinomaisesti kokousten, syntymäpäiväjuhlien, häiden ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kertokaa toiveenne, me järjestämme tapahtumanne toivomustenne mukaiseksi. Ravintola on auki 11.6.–31.8.2011 kello 14–21 ja
Heinäkuun 1-31 kello 8-22.

Muut ajat sopimuksen mukaan.

Hotellissamme on 7 minimalistisesti sisustettua kahden hengen huonetta. Anna meren tuudittaa Sinut rauhalliseen uneen.

Yöpyvillä ja veneilevillä vierailla on mahdollisuus käyttää saunaa

Kokous saaristossa

Sekä yrityksesi henkilökunta että asiakkaat viihtyvät Glada Laxenissa. Luonnonkaunis ja koskematon ympäristö luo seminaareihin ja kokouksiin unohtumattomat kehykset. Jokainen tapahtuma räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Nykyaikaisen tekniikan ja joustavan kalustuksen ansiosta voimme ottaa vastaan 14 vierasta.
Raikas saaristoilma ja reipas toiminta herättävät kokouksen osanottajissa heissä uinuvan luovuuden ja antaa unohtumattomia muistoja.

Aktiviteetit

Näköalatornin huipulta 40 metrin korkeudesta on upeat näkymät ulapalle ja ympäröivään saaristoon. Osallistu opastettuihin retkiimme karuun mutta kauniiseen ja ainutlaatuiseen saaristoon.

Kokeile kalaonneasi kalarikkaissa vesissämme. Kalastusoppaamme vievät sinut parhaille paikoille. Jos onkivapa ei houkuttele, voit kalastaa siikaa verkolla.

Viiden kilometrin pituisella vaellusreitillämme saat unohtumattomia luontoelämyksiä. Reitti kulkee tuoksuvassa metsässä ja merituulen puhdistamalla rannalla. Bärön saarella on myös suunnistusrata, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneimmille suunnistajille.

Hyljesafarimme on kokemus, joka poikkeaa tavallisesta luontosafarista. Oppaamme johdolla otamme kurssin ulapalle, ja jos onni on matkassa, saamme seurata hyljeparven uintiretkeä aivan veneen läheisyydessä.

Syö hyvin-Nuku hyvin-Voi hyvin